Even voorstellen...


No Limit Dienstverlening is opgericht in mei 1996 door Arjan Blom en Simco Riepstra. We zijn dan al jarenlang werkzaam in het agarische loonwerk en de bollensector. Dankzij deze ervaring staan we ook aan de wieg van de nettenteelt.

De eerste drie jaar verhuren we onszelf aan diverse bedrijven. In 1999 volgen de eerste grote aankopen: een trekker met een Thoma plantmachine, Thoma rooimachine en een Botman kopmachine. De jaren daarna breiden we onze werkzaamheden uit in de bollenteelt. Niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Het machinepark groeit mee. In 2005 maken we de overstap naar het dubbelnetsysteem 1.80. In datzelfde jaar is ook de oprichting van een nieuwe VOF. Agriteam No Limit bestaat Ed Niele, Seger van Schagen, Ricardo Niele en Frank Dekker. Hiermee kunnen we voor onze klanten de gebruikelijke No Limit-kwaliteit blijven waarborgen.

In 2007 gaat No Limit Dienstverlening over in No Limit BV. Dit bedrijf is tevens aandeelhouder van Agriteam No Limit. Drie jaar later komen Ronald Zuurbier en Luuk Deen bij de onderneming. Met dit team kunnen we in de toekomst blijven meedraaien in de top.
Wogmeer 21, 1711 SV Hensbroek - Simco Riepstra: 06 513 785 98 - Arjan Blom: 06 515 214 81
Mail
ons